VvE Subsidie

Is het tijd om om al uw gewenste verduurzaming te verbeteren, maar u overweegt een VvE lening? Als de meerderheid van de VvE hier mee eens is, kunnen de gewenste verduurzaming worden voorgezet. De kosten die worden gemaakt, hoe worden die dan betaald? Stel, als er niet genoeg geld is in het reservefonds , kan er dan geleend worden? Gelukkig kunnen wij hier antwoord op geven, het is mogelijk om te lenen!

Een VvE lening kan!

In de wet verbetering functioneren verenigingen van eigenaars is vastgelegd dat VvE’s bevoegd zijn om leningen aan te gaan. Hiervoor was er veel onduidelijkheid over deze wetgeving. Lenen mocht wel, echter in het modelreglement staan bepaalde regels waaraan moest worden voldaan. Het is nog steeds mogelijk om via het splitsingsreglement van de VvE , een lening te krijgen. 

Is een VvE lening aantrekkelijk?

Door de Wet Verbetering VvE is een VvE lening vele malen aantrekkelijker geworden. U zal niet aansprakelijk zijn voor de volledige schuld en tevens vervalt de aansprakelijkheid wanneer het appartementsrecht wordt overgedragen. Er moet wel rekening worden gehouden met, dat banken gelimiteerd worden in hun mogelijkheden. Daarom kunnen de banken andere vormen van zekerheid gaan vragen (voorbeelden hiervan zijn borgstellingen of schulderkenningen). Dit kan een risico vormen. 

Betrokkenheid

Wij willen graag goed behandeld worden en zo behandelen wij ook u. Wij werken volgens deze gedachtegang. Betrokken zijn, iemand moet een oog voor detail hebben en persoonlijk contact. Voor ons is een project pas 100% geslaagd als die voor u 100% geslaagd is. Heeft u toch twijfels of is het niet helemaal naar wens, komen we graag nog een keer extra langs. Zodat we u uiteindelijk verder kunnen helpen. 

Heeft u hulp nodig bij een lening?

Zou u meer informatie willen over een VvE lening? Heeft u misschien vragen, wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer: 071 4026021 of u kunt ons mailen op info@vvecompany.nl