Transitiebegeleiding

Nadat de VvE een keuze heeft gemaakt voor een pakket aan maatregelen begint de energietransitie natuurlijk pas echt voor uw VvE. Ongeacht welk traject u ook kiest, VvE 2050 kan de VvE volledig begeleiden in alle stappen van de energietransitie. Het grote verschil met reguliere begeleiding door bouwadviesbureaus is dat wij niet alleen het technisch aspect verzorgen. VvE 2050 loodst u ook door de administratieve jungle van vergunningen, lening en subsidies. 

Technisch

Als VvE wilt u natuurlijk TOP kwaliteit voor een eerlijke prijs. Om die reden werkt VvE2050 samen met vaste partners die alle werkzaamheden kunnen uitvoeren en de gewenste TOP kwaliteit ook leveren.  Wij stellen voor u een werkbeschrijving op voor de uit te voeren maatregelen, waarna de geselecteerde aannemer een gespecificeerde offerte opstelt. Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt wordt de offerte uitvoerig getoetst door een onafhankelijk calculatiebureau. Voordat er gestart mag worden dient er wellicht ook een vergunning aangevraagd te worden voor de werkzaamheden. Vervolgens kan het werk uitgevoerd en opgeleverd gaan worden. De projectleider van VvE2050 kan de begeleiding van deze werkzaamheden volledig voor u verzorgen.

Financieel

Voordat u start met de werkzaamheden dient de subsidieaanvraag gedaan te worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en/of bij de betreffende provincie en gemeente. Mits op een juiste manier aangevraagd kunnen deze subsidies een flink gedeelte van de investering dekken. Tegelijkertijd heeft u waarschijnlijk ook een lening nodig om een gedeelte van de maatregelen te financieren. Daarvoor kunt u terecht bij het Nationaal EnergiebespaarFonds. Tegen relatief gunstige voorwaarden kunt u een lening aangaan, maar daarvoor dient u te voldoen aan strikte voorwaarden en dienen er diverse documenten volledig en op tijd aangeleverd te worden. De procesadviseur van VvE2050 kan u daarbij volledig ontzorgen.

Onze vaste partners

Volledig laten ontzorgen?

VvE 2050 heeft de kennis en ervaring om uw VvE hier volledig in te ontzorgen. Dat betekent dat uw VvE het hele traject kan onderbrengen bij één partij en daarnaast verzekerd is van Transitiebegeleiding voor de prijs van bouwbegeleiding!

Offerte aanvragen

VvE 2050 biedt een uniek Transitie-, Onderhouds- en Planningsrapport dat voor u op maat gemaakt wordt.

Dat doen wij door alle facetten die van belang zijn mee te nemen in het onderzoek en rapportage. De bestaande onderhoudsbehoefte wordt gecombineerd met de verduurzamingsmaatregelen, rekening houdend met lening- en subsidiemogelijkheden.