Transitiebegeleiding

Nadat de VvE een keuze heeft gemaakt voor een pakket aan maatregelen begint de energietransitie natuurlijk pas echt voor uw VvE. Ongeacht welk traject u ook kiest, VvE 2050 kan de VvE volledig begeleiden in alle stappen van de energietransitie. Het grote verschil met reguliere begeleiding door bouwadviesbureaus is dat wij niet alleen het technisch aspect verzorgen. VvE 2050 loodst u ook door de administratieve jungle van besluitvorming, vergunningen, lening en subsidies.

Projectbegeleiding

Er dient een werkbeschrijving gemaakt te worden voor de uit te voeren maatregelen, waarna offertes worden opgevraagd en deze met elkaar vergeleken worden. Wellicht dient er ook een vergunning aangevraagd te worden voor de werkzaamheden. Vervolgens kan het werk uitgevoerd en opgeleverd gaan worden. De partners van VvE2050 kunnen de begeleiding van deze werkzaamheden volledig voor u verzorgen.

Procesbegeleiding

Voordat u start met de werkzaamheden dient de subsidieaanvraag gedaan te worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Mits op een juiste manier aangevraagd kunnen deze subsidies een flink gedeelte van de investering dekken. Tegelijkertijd heeft u waarschijnlijk ook een lening nodig om een gedeelte van de maatregelen te financieren. Daarvoor kunt u terecht bij het Nationaal Warmtefonds. Tegen relatief gunstige voorwaarden kunt u een lening aangaan, maar daarvoor dient u te voldoen aan strikte voorwaarden en dienen er diverse documenten volledig en op tijd aangeleverd te worden.

VvE 2050 heeft de kennis en ervaring om uw VvE hier volledig in te ontzorgen. Dat betekent dat uw VvE het hele traject kan onderbrengen bij één partij. Bouwbegeleiding kost doorgaans 7 tot 10% van de aanneemsom, afhankelijk van aard en omvang van de werkzaamheden. Bij VvE 2050 is uw VvE echter verzekerd van transitiebegeleiding voor de prijs van bouwbegeleiding!

Volledig laten ontzorgen?

VvE 2050 heeft de kennis en ervaring om uw VvE hier volledig in te ontzorgen. Dat betekent dat uw VvE het hele traject kan onderbrengen bij één partij en daarnaast verzekerd is van Transitiebegeleiding voor de prijs van bouwbegeleiding!

Offerte aanvragen

De transitiebegeleiding begint pas echt nadat de VvE een keuze gemaakt heeft voor een pakket aan maatregelen. Ongeacht welk traject u ook kiest, VvE2050 kan uw VvE volledig begeleiden in alle stappen van de energietransitie. De grote toegevoegde waarde ten opzichte van reguliere begeleiding door bouwadviesbureaus is dat wij niet alleen het technische aspect laten verzorgen, maar u ook door de administratieve jungle van vergunningen, lening en subsidies loodsen.