QuickScan

QuickScan

Voor veel VvE’s is de kostprijs van verduurzaming bepalend voor de ambitie die de leden op dat vlak hebben. De QuickScan is een laagdrempelige manier om een goede indicatie te krijgen van wat er mogelijk is en wat de invloed op de maandlasten van de leden gaat zijn.
De QuickScan is daarmee vooral geschikt voor VvE’s van vóór 1990, waarbij nog niet helemaal duidelijk is of er draagvlak is bij de leden om te investeren in verduurzaming. Enig vereiste vanuit VvE2050 is dat de VvE beschikt over een actueel MJOP, niet ouder dan 5 jaar. Wanneer dit MJOP er niet is kan deze eventueel separaat worden opgesteld.

Het rapport bestaat uit de volgende onderdelen:

– Analyse van het MJOP.
– Energetisch onderzoek naar het pand.
– Samenstellen van een pakket aan maatregelen dat aansluit bij de onderhoudsbehoefte van het pand.

– Doorrekening van dit pakket aan maatregelen, zodat inzichtelijk is welke invloed ieder pakket aan maatregelen heeft op de gemiddelde maandlasten van de leden.

– Samenstellen van het rapport en oplevering aan het bestuur van de VvE

De QuickScan niet geschikt om een lening mee aan te vragen, maar is vooral bedoeld om te kunnen bepalen of er draagvlak is bij de leden voor verduurzaming. Als dit het geval is, dan kan de QuickScan ook een prima opstap zijn naar een TOP rapport. De QuickScan wordt aangeboden voor een vaste prijs van € 1.936,- incl. BTW, waarop vanuit de SVVE regeling 75% subsidie kan worden verkregen.

 

Wilt u een offerte voor
een QuickScan?

Bent u op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met één van onze adviseurs, via duurzaam@vve2050.nl.
Offerte aanvragen kan door op de ‘offerte aanvragen’ knop te klikken.

Offerte aanvragen

VvE 2050 biedt een unieke QuickScan die voor u op maat gemaakt wordt.

Dat doen wij door alle facetten die van belang zijn mee te nemen in het onderzoek en rapportage. De bestaande onderhoudsbehoefte wordt gecombineerd met de verduurzamingsmaatregelen, rekening houdend met lening- en subsidiemogelijkheden